Vendée Globe  
93 nap 22 óra 52 perc

A JÁTÉK — Barcelona World Race Virtual Regatta

A JÁTÉK — Barcelona World Race Virtual Regatta

Néhány nappal ezelőtt adták ki a második tesztversenyt hobart-i rajttal a déli Csendes-óceánon át, a legendás horn-foki befutóval, út közben megkerülve az új-zélandi South Island-et.

Több mint 11.000 játékos igyekszik legjobbját nyújtani a végső felkészülési időszakban éss megismerkedni a regatta legújabb fejlesztéseivel a december 31-i rajt előtt. Egy egyedülálló online földkerülő verseny, ahol a játékosok nemcsak egymás ellen versenyeznek majd, hanem az igazi csapatok ellen is — akik a harmadszorra rendezett kétszemélyes non-stop földkerülő verseny rajtjához állnak.

Az első online regatta sikerét követően (Barcelona-Espartel-Barcelona verseny), valamint 10.000 tesztversenyző építő jellegű véleményének köszönhetően, a második online regatta még több lehetőséggel és funkcióval fog rendelkezni. Az egyik ilyen újdonság a csapatépítés és egy csapatkapitány kiválasztása, aki a verseny során menedzseli a csapatot.

A játék második kiadása teljesen új grafikai felületet, tisztább és jobban kezelhető, modern megjelenést nyújt PC-n és mobil applikáción egyaránt. A vitorlázás még jobb lett, sok fejlesztéssel, mint például a reffelési lehetőség és az autopilot.

A JÁTÉK abszolút győztesének nyereménye egy Renault Z.E., míg a szakasz-győzteseket egy Renault Twizy-val díjazzák. A Renault további két Twizy-t ajánlott fel azok számára, akik a heti rangsorban, a “most boats overtaken”, valamint a “consistency” kategóriákban az élen végeznek.

A JÁTÉKRA való jelentkezés és részvétel a Renault, a Johnson & Johnson és az Estrella Damm támogatásának köszönhetően ingyenes.

Erre a linkre kattintva lehet regisztrálni:

http://www.thegame-barcelonaworldrace.org/create-ship-thegame-bwr.php