Vendée Globe  
93 nap 22 óra 52 perc

KÖSZÖNTJÜK A SPIRIT OF HUNGARY ÚJ LÁTOGATÓIT – tartsanak velünk a Vendée Globe 2016-17 földkerülő szóló-nonstop vitorlásversenyen a 60 lábas magyar hajó skipperével, Fa Nándorral

Kedves új Látogatónk, ha most kapcsolódik be a Vendée Globe és a Spirit of Hungary világába, egy kellemes, nyugodt estén lapozzon vissza a 2012-ben megnyitott Spiritofhungary.hu weboldal első bejegyzéseib, ahol visszatekinthet az IMOCA OCEAN MASTER SAILING projekt, a 60 lábas magyar hajó és Fa Nándor sokéves szakmai felkészülésébe a tervezőasztaltól az óceánig.

Rengeteg írás, hangfelvétel fotó tájékoztatja az odalátogatót a legapróbb felkészülési fázisokról a Barcelona World Race -en át a Vendée Globe aktuálisan sorra következő napjáig. Számos hangfelvétel szól a VG versenyszabályok, az IMOCA hajókat kötelező szabályrendszer folyamatos módosításainak kedvezőtlen következményeiről, miként vártak ki a nagy támogatottságú projektek, hogy a legvégső módosításokat még be tudják építeni a győzelem, a siker érdekében, számos beszélgetés szól ezen szakmai, tervezői, kivitelezői kérdésekről.

Mindaz, ami elsőkézből, tervezői, hajóépítő és projektmenedzseri valamint óceáni versenyvitorlázói összefüggésben megtudható a Spirit of Hungaryről a 2016 januártól áprilisig tartó hajó átépítésről, a VG-re felkészülésről, a tesztvitorlázásról, transzatlanti kvalifikációról és a csapat- és szóló óceán – átkelő vitorlázások során tapasztalt összefüggésekről, óriási információs gyűjteményt képez.


A Vendée Globe felkészülési heteiben a VG november 06-i rajtig Fa Nándorral készült interjúk is a Spirit of Hungary weboldal Hírek rovatában olvashatók, audio filek meghallgathatók.

Mindaz, ami a Vendée Globe verseny ideje alatt történik, mindaz, amit Fa Nándor majd ez ezalatt a szóló földkerülő verseny alatt tapasztal, hajóról, természetről, időjárásról, a Vendée Globe idején műhold kapcsolattal eljuttatott hajónaplóiban és a Vendée Globe web tv-ben élő telefonkapcsolatban hallható.

Aki most kapcsolódik be a Vendée Globe és a Spirit of Hungary világába, bőséges olvasnivalót, információt, fotót , videót talál az aktuálisan zajló Vendée Globe szólóversenyen vitorlázó magyar versenyhajósról Fa Nándor hivatalos weboldalán:

https://spiritofhungary.hu/hirek/

és a szóló-nonstop földkerülő verseny hivatalos oldalán: vendeeglobe.org

Kellemes együtt-hajózást kívánunk, tartsanak a Spirit of Hungary-vel ezen a kivételes óceáni szólóversenyen lélekben, gondolatban, ha virtuálisan, hát úgy! Jó szórakozást kívánunk!