Vendée Globe  
93 nap 22 óra 52 perc

Spirit of HUN 60′ – tudósítások a fedélzetről – audio (HU)

2014. 05. 11.

Rövid éjszakai megállóval a spanyol partok alatt – üzemanyag felvétetellel – közel Gibraltárhoz – szél hiányában motorral folytatja útját a csapat

Fa Nándor tudósítása a fedélzetről:

2014. 05. 09.

Fa Nándorral készült beszélgetésünk skype-n sajnos igen rövidre sikerült, többszöri ujrakapcsolódás után végül írásban üzent röviden, hogy épp ő van szolgálatban, az afrikai part közelében haladnak, igen sűrű a kereskedelmi hajóforgalom, vitorlázni kell…

A beszélgetés idején rögzített térképfotók linkje – klikk

2014. 05. 06.

Fa Nándor jelenti a Spirit of Hungary fedélzetéről – elhagyva Palermo vonalát

2014. 05.04. 08:45

Folytatja  tesztvitorlázó útját a Spirit of Hungary 60 lábas magyar versenyvitorlás csapata Palermó felé a Brindisiben elvégzett rövid szerelő munkálatok után.

hangfelvétel:  Fa Nándor és Goszleth Marcell kormányosok a brindisi-i kihajózás előtt  telefonon számoltak be a részletekről.

2014. 05. 02. 11:00

Fa Nándor első bejelentkezése telefonon a Spirit of Hungary 60′ fedélzetéről mintegy 90 mérföldre a Brindisitől,

ahol estefelé köt ki az új magyar 60 lábas versenyvitorlás, hogy az első két napt tesztjei alapján elvégezzenek néhány beállítást és itt cserélődik a legénység két tagja.

Déry Attila (Flaar), Fa Nándor társtervezője előre tervezetten átadja a helyét az Xtrame stúdió operatőrének Fehér Sándornak, aki Gibraltárig fotókat és filmfelvételeket készít Fa Nándor megbízásából a versenyhajó fedélzetén.

Fa Nándor riport 1.

Fa Nándor riport 2.

hangfelvétel: mixpress (a nyílt vízről rögzített telefonos hangfelvétel nem stúdió minőség)