Vendée Globe  
93 nap 22 óra 52 perc

Spirit of Hungary biztonságtechnikai kontroll – vasárnapi köszöntő magyarul is

Magyarul is köszönti a Barcelona World a versenyhajóhoz érkező látogatókat. Biztonsági kontroll a magyar versenyhajónál.

#BWR214 #SpiritofHungary #IMOCA60 – Security controll of the Spirit of Hungary – on Saturday – Vasárnap 14th December.

A BWR versenyigazgatóság vasárnapi programként ma végzi két hajó, a Bernard Stamm (Svájc)  és Fa Nándor versenyhajójának a Spirit of Hungary-nek a biztonságtechnikai kontrollját.

Porcikáira szedve minden sorra kerül a több órán át tartó kontroll során, míg a vasárnapi látogatók parton és a pontonon élvezhetik a rendezvény szinte fesztivál hangulatát. Fa Nándor és Conrad Colman csapata pedig az ellenőrző bizottság rendelkezésére állva, minden szükséges darabot előad, bemutat az ellenőrőknek a hajón kívül és belül, a vitorlázattól az életmentő felszereléseken, a zseblámpákon át.

… bővebb összeállítás később, az ellnőrzés összegzésével.

A versenyzők a felkészüléssel töltenek minden percet, a csodás Barcelónai napsütésben Fa Nándor például a konténere előtt az egyik eltört “latnit” ragasztja, a Boss-éknál a kamion előtt épp vitorlajavítás zajlik, miközben a Stamm Poujoulait-ján épp a BWR biztonsági ellenőrzéás zajlik.

Eközben a #BWR214 főhadiszállása előtt fesztiválhangulatban szórakozik a vendégsereg. Goffri, palacsinta, sétahajózás, nntik bolhapiac és táncverseny … lehet választani.

Több info később – Please find more info later.